2018 års bästa resmål: April – Karibien, Mexiko, Sri Lanka

Karibien

Karibien har, orkaner till trots, stadigt ökat i popularitet och inte undra på det med tanke på vilka skatter till öar som Karibien kan stoltsera med. En av de mest populära öarna är Aruba, som med sitt torra och extremt jämna klimat lockar med vita sandstränder, vattensporter och lyxiga resorts. Ön håller också på att profilera sig som en hälsodestination och har blivit ett populärt resmål för yogautövare, med svenska Rachel Bråthén (alias Yoga Girl) som största dragplåster. Att Aruba dessutom ligger utanför orkanbältet bidrar bara ytterligare till popularitetsökningen.

Boka din resa till Karibien här. 

Mexiko

Mexiko är ett stort land med mycket att upptäcka, men som några favoriter kan nämnas Cancún (en klassiker som fortfarande står sig i konkurrensen), bohemiska Tulúm och charmiga Isla de Holbox. Den uråldriga mayakulturen med sevärdheter som staden Chichen Itza är också ett måste under ett besök.

Boka din resa till Mexiko här. 

Sri Lanka

Sri Lanka är verkligen en exotisk pärla. Här finns en perfekt blandning av strandliv och rik kultur att upptäcka. April är en bra månad att åka till Sri Lanka, då det är innan en av årets monsunperioder, som startar i maj. Klimatet är tropiskt och överallt finns teplantager, fruktodlingar, djungel och gudomliga stränder.

Boka din resa till Sri Lanka här.


insatgram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *