03/06 Mätt ännu… 08.00

Igår var en höjdare, ett riktigt, riktigt guldkorn! Då pratar jag inte om ngn barrunda eller liknande (inte denna gången) utan matlagningskursen vi var med på igår på Villa Dafne! Vi lagade delikat Italiensk mat och smuttade på lite vin därtill. Att maten vi lagade skulle kunna bli sååå god vågade vi nog aldrig drömma om…

Jag fyller 30+ inom kort, och blev mycket inspirerad av matlagningen, nu kommer det bli  Italienskbuffe till mina gäster! Ska se om jag kan återskapa några av gårdagens rätter, miljön blir förstås svårslagen…otroligt vackert landskap!

 Att gå på cooking class på Villa Dafne ingår således i en special komponerad resa vid namn Siciliens Guldkorn. Det ingår då alltid 3 utvalda aktiviteter förutom 1 veckas boendet på Santa Lucia med halvpension. Det är cooking class, vulkanbesök vid Etna samt Orange Plantation och dess vinprovning, besök i Palermo och i katedralen Monreale. Resan är klockren för dem som inte bara vill ha sol & bad under sin resa utan är lite av livsnjutare och kulturellt intresserade oxå! Jag slänger upp lite bilder rån gårdagen här också…

//Anette

Bookmark and Share


insatgram