Dykresor på flera sätt

Dykning är ofta en viktig del när det kommer till valet av semester. Hos Ticket kan du boka din dyksemester till några av världens mest populära dykresmål. Vi erbjuder dig möjligheten att sätta ihop din egen dykresa med reguljärflyg på egen hand, eller välja en bekväm charterresa till ett av världens dykparadis.

Dykutflykterna bokar du på plats antingen på egen hand eller tillsammans med våra samarbetspartners. Ett tips är alltid att boka i god tid för att få de bästa priserna! Vi hjälper dig givetvis att hitta bästa alternativet just för dig, oavsett om det är endast flyg, paketresa eller ett färdigt charterarrangemang.

Bokning

Kontakta din närmaste Ticketbutik eller ring oss på 0771 - 45 67 00 för mer information och bokning.

Dykresa Egypten

Dyksemester i Egypten

Kombinera Egyptens värme och kultur med en dykresa. Här får du både möjlighet till spännande sevärdheter, bra stränder och fantastiskt dykvatten. Röda havet är populärt både bland nybörjare och riktigt erfarna dykare. Hos Ticket kan du boka resor till orter som Hurghada, El Gouna, Marsa Alam och Sharm el Sheik.

Dykning Thailand

Dykning i Thailand

Valmöjligheterna bland resorna till Thailand är många. Vi hjälper dig att boka en flexibel resa på egen hand eller en bekväm resa med charter. Du hittar dykparadis på såväl östkustens Koh Tao som på västkustens populära Phi Phi Island eller Similan Islands. Oavsett vilken ort du väljer kan du räkna med att mötas av ett spännande djurliv under ytan.

Dykning Australien

Australien och Stora Barriärrevet

Krydda din långresa med några dagars dykning. Utanför Australiens nordöstra kust finner du Stora Barriärrevet. Segling, snorkling och naturligtvis dykning är nästan ett måste för den som besöker denna del av Australien. Cairns och Stora Barriärrevet går också med fördel att boka som ett tilläggspaket till din Sydneyresa.

Dykning Mexiko

Mexico - Yucatán och Cozumel

Yucatánhalvön är ett fantastiskt resmål där paradisstränder möter historiska sevärdheter och kultur. Utanför kusten ligger också ett av Mexicos mest populära resmål för dykning och snorkling, Cozumel. Lättast flyger du till Cancun. Ett flertal charterbolag erbjuder prisvärda resor och turen till Cozumel bokar du enkelt på plats.

Mer om dykning

I stora delar av världen finns dykvatten av olika karraktär, allt från kristallklara blå vatten till spännande grottor och korallrev. Att ta dykcertifikat utomlands är populärt och en av de största internationella organisationerna är PADI som utbildar dykare i hela världen. Är du intresserad av att veta mer av dykning så hittar du allt om dykning i detta dykforum. Välkommen till undervattensvärlden!

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!