Rundresa i USA med Swanson's

Swanson's Travel har varit amerikaspecialist och arrangerat resor till USA i 35 år. En rundresa i Swanson's USA kännetecknas av gedigen kunskap om landet och ett brinnande intresse för det genuina Amerika. Du väljer själv om du vill boka rundresa, startpaket eller en skräddarsydd resa just för dig.  

Swanson's har ett brett utbud av resor till både Nord- och Sydamerika. 
Nedan följer några av de mest populära resorna och resmålen. 

Bokning, mer information eller förslag på annan rundresa

Kontakta din närmaste Ticketbutik eller ring oss på telefon 0771 - 45 67 00.

Det går också bra att skicka en bokningsförfrågan till oss. Ange vilken typ av resa du önskar boka samt vart du vill resa. En av våra säljare återkommer till dig med förslag på resa samt aktuell prisinformation. 

Weekend till New York

Weekend till New York fr. 7 790:-

Det finns många fördelar med att boka ett färdigt weekendpaket till New York. Med Swanson's ingår flyg, hotell, ankomsttransfer, svensk färdledare och en sightseeingtur. Weekendresorna går på torsdagar och man flyger direkt med SAS från Stockholm eller Köpenhamn. 

California Dreaming

Klassisk rundresa i USA 11 dagar fr. 23 970:-

California Dreaming. Swanson's rundresor innebär ett komplett arrangemang med svensktalande färdledning, väl utvalda rutter och fantastiska upplevelser. Välj mellan resor som Kust till Kust, Svenskbygderna, California Dreaming eller Stora Musikresan. Alla resor kan förlängas om man vill utforska mer på egen hand. 

Startpaket Florida 3 nätter

Startpaket i Florida 3 nätter fr. 7 660:-

Florida har mycket att erbjuda. Kombinera ett pulserande Miami med sol och bad i det berömnda Key West eller några dagar på Disney World i Orlando. Florida är också utgångspunkt för ett oändligt antal kryssningar som med fördel kan bokas tillsammans med startpaket.

Vänligen obsevera att ovan priser skall ses som ett frånpris i lågsäsong. Pris är per person och del i dubbelrum. Enkelrum mot tillägg. Pris varierar bland annat på avreseperiod, tid för bokning, valutakurser, flygplatsskatter, platstillgång och val av hotell. Särskilda villkor gäller.