Bussresor med Ölvemarks

Ölvemarks bussresor ger möjlighet till unika upplevelser och fantastiska vyer. Variationerna är många bland Ölvemarks bussresor. Förutom klassiska bussresor kan du kombinera storstäder med flodkryssningar, bekvämt ta bussen direkt till din solsemester eller boka weekendresa med fullt utflyktsprogram. Ett annat uppskattat alternativ är kombinationen Flyg-Buss-Rundresa där du bekvämt, med flyg, tar dig till starten för bussrundresan.   

Ticket har nöjet att samarbeta med Ölvemarks bussresor som erbjuder kompletta resor av hög kvalitet. Nedan finner du några exempel på 2013 års utbud av spännande resor med Ölvemarks. För fler alternativ, se här.

Stora Italienresan

Besök Toscana och Florens, Rom och Venedig och se Syditaliens obeskrivliga skönhet. I paradisets Sorrento flanerar vi bland smala gränder, äter en god lunch på en uteservering i Rom och dricker ett glas av Toscanas bästa vin i Florens. Neapelbukten och Capri bjuder på bedårande vyer.

Prag med Berlin & Dresden

Fläkten från historiens vingslag möter dig i Prag. Denna synnerligen välbevarade huvudstad i Europas hjärta bjuder på både minnen från fornstora dagar och ett modernt, myllrande folkliv. Förutom Prag besöker vi Berlin som på senare tid blivit Europas kreativa centrum och till Dresden som har rest sig ur askan och är mer praktfull än någonsin!

Spanien runt med Andalusien

Gillar du kraftfulla viner, gourmetmat på utvalda stjärnkrogar, vacker natur och intressanta kulturstäder – kryddat med spansk hetta? Då är detta resan för dig. Vi upptäcker de spanska vinområdena Rioja, Navarra och Penedès, äter gott och avslutar med härliga Barcelona. Kan det bli bättre?

 Disneyland är en fest för alla åldrar och lockar med en mängd attraktioner. Möt Snövit och Askungen eller Törnrosa i hennes stora slott. Låt barnasinnet och fantasin få fritt spelrum när vi hälsar på Kalle och Musse i deras fantastiska sagovärld. Skulle vi som omväxling vilja upptäcka världsmetropolen Paris, är vi inte långt borta!

Ölvemarks bussresor

 Känn sanden mellan tårna, solen som värmer och havet som slår in mot stranden. Här bjuds du slösande sol från en klarblå himmel och vidsträckta stränder. Restauranger och barer finns i stort urval och dofterna från det spanska köket sprider sig.

Det går även bra att boka i någon av våra butiker eller på telefon 0771 - 45 67 00.

Ölvemarks bussresor startar från Malmö.  För dig som bor på annan ort finns möjlighet till bussanslutning från över 120 orter i Sverige, direkt eller med övernattning i Malmö. Naturligtvis hjälper vi på Ticket till att boka anslutning med inrikesflyg för den som önskar. Kontakta oss för bästa alternativet från just din avreseort. 

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!