Bussresor - det enkla sättet att resa

Bussresor ger möjlighet till unika upplevelser och fantastiska vyer. Variationerna är många, och förutom de klassiska rundresorna med buss kan du kombinera storstäder med flodkryssningar, bekvämt ta bussen direkt till din solsemester eller boka weekendresa med fullt utflykts-program. Europas rikedom och mångsidighet låter sig kanske bäst upptäckas från bussfönstret, tillsammans med gott ressällskap.

Våra samarbetspartners/bussarrangörer Ölvemarks och Scandorama erbjuder ett stort urval av kompletta klassiska bussresor av hög kvalitet, men också kombinationsresor Flyg – Buss – Rundresa. Klicka på länken för Ölvemarks eller Scandorama för att se reseförslag.

Ölvemarks och Scandoramas bussresor startar från Malmö.  För dig som bor på annan ort finns möjlighet till bussanslutning från över 120 orter i Sverige, direkt eller med övernattning i Malmö. Naturligtvis hjälper vi på Ticket till att boka anslutning med inrikesflyg för den som önskar. Kontakta oss i butik eller på telefon 0771-45 67 00 för bästa alternativet från just din avreseort.

 

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!