Fantastiska kryssningar där vi inkluderat allt!

Att kryssa är den totala semesterupplevelsen och ett minne för livet! Ticket erbjuder kryssningar från de välkända rederierna Royal Caribbean International, MSC Cruises och Celebrity Cruises. Med dessa rederier får du en fantastisk kryssningsupplevelse, oavsett om du reser på kryssning till Karibien eller Medelhavet. I flertalet av våra paketresor har vi dessutom inkluderat flyg, transporter, hotell innan kryssning, aktiviteter och underhållning ombord och mycket annat. Även dricksen är inkluderad i flertalet kryssningar. Tänk på det när du gör dina prisjämförelser. Fyll i en intresseanmälan så får du också hjälp av våra professionella kryssningsspecialister.

Kryssa bland Medelhavets många historiska och vackra platser. Upplev spännande, intressanta miljöer och en kulturell mångfald. Medelhavet tillhör Tickets mest bokade rutter och det är inte svårt att förstå varför. Vi erbjuder 8 olika alternativ med Celebrity Cruises, MSC Cruises och Royal Caribbean International. Observera att de rutter som beskrivs kan ändras, kontrollera med en Ticketsäljare vid bokning.

 

Läs mer och boka här »

För dig som drömmer om Västindiens många exotiska platser är en veckokryssning i Karibien det perfekta alternativet. Bland alla populära destinationer i Karibien hittar du Jamaica, Mexico, Haiti, Bahamas, Caymanöarna m.fl. Vi erbjuder 6 olika alternativ med Celebrity Cruises, MSC Cruises och Royal Caribbean International. Observera att de rutter som beskrivs kan ändras, kontrollera med en Ticketsäljare vid bokning.

 

Läs mer och boka här »

Kryssa med världens ledande rederier!

Kryssa med något av världens största fartyg och Royal Caribbean International.

Italienskt rederi med moderna, eleganta och miljöanpassade fartyg.

Kryssningar för dig som vill sätta extra guldkant på tillvaron!

Moderna kryssningar med elegant touch och hög grad av personlig service.

Kryssa längs den fantastiska norska kusten med Hurtigruten.


 

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!