Sök och boka charterresor

Här kan du söka och boka charter från alla de stora arrangörerna. Hitta din charterresa snabbt och enkelt.


Med Apollo just nu

Här ser du ett urval av Apollos resor. Klicka på någon av resorna och se vilka möjligheter som finns. Du kan enkelt anpassa sökningen efter dina önskemål i nästa steg.

Apollo - sista minuten

Resor från Apollo hos Ticket

Apollo har funnits på resemarknaden i över 25 år och hör idag till en av de största charterbolagen i Sverige. Apollo erbjuder charter till många av de populära resmålen, däribland Grekland, TurkietSpanien, Thailand och Karibien. Dessutom innehåller utbudet träningsresor till Playitas med fokus på hälsa och träning samt rundresor, där man får uppleva ett lands sevärdheter och natur.

Ticket - vi visar vägen till rätt resa
- utan att det kostar mer! Boka din resa med Apollo på ticket.se så har du samtidigt möjlighet att jämföra med resor från de andra stora resebolagen: Ving, Fritidsresor, Solresor, Detur och Airtours.

För dig som tycker om att vara mer flexibel kan du också sätta ihop din egen resa med flyg + hotell till både storstäder och resmål där det finns sol & bad. Sök din resa själv här på ticket.se eller hör av dig till oss så hjälper vi till! För mer information & bokning är du även välkommen in i någon av våra Ticketbutiker eller på 0771-45 67 00.